MI az EFI?

EFI!

Mi az EFI?

Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) egy új szolgáltatási forma az egészségfejlesztés területén. A szolgáltatások igénybevételéhez nem szükséges sem beutaló, sem TAJ-kártya.

  • Mikor érdemes felkeresni az EFI-t? Ha Ön vagy családtagja -szűrési programon szeretne részt venni, -egyéni tanácsadást kér, -információkat szeretne országos vagy helyi egészségprogramokról.
  • ​Milyen problémával fordulhat az EFI-hez? Ha segítséget szeretne -testmozgással kapcsolatban, -az energiaegyensúly alakításához, -alkohol-probléma kezeléséhez vagy -a dohányzásról leszokást támogató programokról.
  • Nézünk egy példát! Ha ön éppen komoly túlsúllyal küzd és ez már egészségügyi problémákat is eredményez – például fulladás, nehéz mozgás, magas vérnyomás -, akkor kérheti, hogy az EFI szakemberei segítsenek önnek. Az EFI szakembereivel közösen egy önnek megfelelő életmódváltó programot állítanak össze és segítenek abban is, hogy végig tudja csinálni. Tehát a folyamatban sem marad egyedül, szakembereink segítik önt életmódprogramokkal, tanácsadással, lelki támogatással.
  • A programokon való részvételhez bejelentkezés szükséges. 06705402860
    Bejelentkezés előzetes időpont egyeztetés alapján. Nyitva tartás: Hétfő 12:00-18:00,  Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, 8:00-14:00
    Az Egészségfejlesztési Iroda szolgáltatásai térítésmentesek.
  • EFI Küldetés
  • Azért dolgozunk, hogy az egészségkultúra fejlődjön,  az egészség választása elsődleges legyen az egyének, a családok, közösségek, valamint a szakemberek és a döntéshozók számára. Tevékenységünkkel hozzájárulunk az egészséges életkezdetekhez és ahhoz, hogy mindenki tovább élhessen egészségben.
  • Itt az Egészség az Ügy! Itt a Tét a Lét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük